Zaterdag 12 februari
Zuidlaren naar Paterswolde, ca 23 km o.l.v. Tea.
We starten en finishen in de provincie Drenthe, maar grotendeels gaat de route over Gronings grondgebied. De route kenmerkt zich door een afwisseling van bos en polder. We doen o.a. het Noordlaarderbos, de Onnerpolder, Appelbergen en polder De Punt aan.

Zaterdag 26 februari
Rondwandeling  Haulerwijk - Bakkeveen, ca 23 km o.l.v. Jan.
Café De Drie Provinciën is ons vertrekpunt. We lopen richting het prachtige Haulerwijk. Dan naar Waskermeer en Bakkeveen en vandaar via De Duinen terug naar De Drie Provinciën.

Zaterdag 12 maart
Rondwandeling Blijham, ca 24 km o.l.v. Femke.
We vertrekken vanuit Blijham en doen de dorpjes Wedderveer en Wedde aan. We lopen door authentiek Zuidoost-Gronings landschap met verscheidene onverharde paden.

Zaterdag 26 maart
Rondje Een, knapzakroute 25 km o.l.v. Peter.
Ben rondje Noord-Drenthe. Langs het Noordsche Veld, door de Molenduinen, naar Westervelde en daarna via de Tempelstukken richting Esserheem en langs de Hooilanden terug naar Een. 

Zaterdag 9 april
Rondwandeling vanaf Kardinge, ca 25 km o.l.v. Femke.
We lopen vanaf het Zilvermeer door het natuurgebied bij Leeuwenborg en passeren o.a. Garmerwolde en Thesinge. We zien op deze manier weer een mooi stukje Groningen zo dicht bij de stad.

Zaterdag 23 april
Rondwandeling door het stroomdal van de Drentsche Aa, naar keuze ca 23 of 30 km o.l.v. Jan.
Over Den Dollard wandelen we naar Taarlo en Loon. Door het stroomdal van het Looner Diep bereiken we Kampsheide en Balloo. Via de schaapskooi van Balloo lopen we over het Ballooërveld en langs het stroomdal van het Oudemolense Diep naar de Gasterseduinen. Daar kun je er voor kiezen om direct terug te lopen naar Oudemolen of nog een wandeling te maken over de Gasterseduinen en het Molenveld.
Na deze wandeling gaan we eten in Herberg De Fazant te Oudemolen. Aanmelden tot 16 april bij Jan. Als je niet mee wilt eten, zorg dan zelf voor vervoer terug.

Zaterdag 7 mei
Pieterpad Schoonloo - Sleen, 22 km o.l.v. Peter.
Op deze tocht komen we door veel bossen. Verder komen we langs het Hunebed De Papeloze Kerk. Dit hunebed werd gebruikt voor hagepreken ten tijde van de hervormingen in de 16-de eeuw.

Zaterdag 21 mei
Wandeling vanuit Wapse, ca 22 km o.l.v. Tea.
Goed beschouwd is Wapse niet een dorp maar 5 aparte buurtschappen, die we allemaal op onze wandeling aandoen. Daarnaast lopen we over het Wapserveld en het Wapserzand. Van dit laatste natuurterrein is bekend dat er af en toe een losgebroken stier ronddwaalt.