Zaterdag 13 februari
Rondwandeling bij Norg, ca. 24 km o.l.v. Peter
We beginnen bij de Norgerberg. Dan door de Molenduinen en de Tempelstukken naar Westervelde. Via het Oosterveld en de Oosterduinen lopen we terug naar de bitterballen.Zaterdag 27 februari
Rondwandeling Smilde, ca. 24 km o.l.v. Jan D.
Een wandeling door prachtige bossen en heidevelden ten oosten van Smilde. We lopen door het Hardersbos, het Paasloobos en het Kyllotsbos. Ook bezoeken we het Hijker- en Noorderveld.

Zaterdag 12 maart
Rondwandeling Beilen, ca. 24 km o.l.v. Alda en Marja
Vanaf Station Beilen lopen we via Lieving en Spier naar het Dwingelderveld. Vandaar over het Terhorsterzand weer terug naar Beilen. We lopen over fraaie bos- en slingerpaden. Een wandeling boordevol afwisseling.

Zaterdag 26 maart
Rondwandeling Leens, ca. 24 km o.l.v. Martha en Annemiek
Wandeling door het Hogeland, langs monumentale boerderijen en bosjes, afgewisseld door uitgestrekte akkers, weilanden en water. We lopen langs deels onverharde paden, door o.a. Schouwerzijl en Eenrum. Bijna op het eind komen we bij de borg Verhildersum.

Zaterdag 9 april
Rondwandeling Onlanden, ca. 23 km o.l.v. Margreet
De Onlanden vormen een vogelrijk en waterrijk gebied bij Peize. Open water, verschillende soorten graslanden, moeras met moerasbos en beekdalen en dat alles dicht bij huis.

Zaterdag 23 april
Wandeling bij Amen, ca. 24 km o.l.v. Peter. We starten in de buurt van Amen en lopen langs het Amerdiep. Daarna gaan we richting Ekehaar en Eldersloo.

Zaterdag 14 mei
Rondwandeling Beetsterzwaag, ca. 25 km o.l.v. Jan R.
De wandelroute bestaat uit lussen van 13 km en 12 km vanuit Beetsterzwaag. De wandeling gaat door de prachtige, serene bossen en velden van de Friese Wouden. Het is een zeer afwisselend coulisselandschap van bossen, graslanden, grote en kleine heidevelden.

Hemelvaartweekend 5 t/m 7 mei
Wandelen en kamperen in Duitsland. Informatie volgt via e-mail.

Zaterdag 28 mei
Wandeling rond Sellingen, ca. 25 km o.l.v. Gerard
We wandelen door een schitterend stukje Westerwolde. De route is vol verrassingen en voert ons door een landschap met vennetjes, kronkelende beekjes, stukjes hei, bos en akkers en kleine essen.