.

De Boetenbaintjes 

Zaterdag 10 februari
Rondwandeling Norg, 24 km o.l.v. Peter.
Een afwisselende omgeving met bos, heidevelden en veentjes. We starten ten oosten van Norg en lopen door de Oosterduinen naar het Schillenveen. Vandaar naar de Molenduinen, het Hulzebos en het Tonckensbos. Via het Westerveen en het Noordseveld gaan we terug naar het vertrekpunt.

Zaterdag 24 februari
Rondwandeling Diependal, ca 23 km o.l.v. Jan D.
Vanuit Smilde lopen we door het Kyllotsbos naar Oranjedorp. Vanaf Oranje gaan we in noordelijke richting het Hijkerveld op en wandelen om Diependal heen terug naar Smilde

Zaterdag 10 maart
Wandelen in Zuidoost-Drenthe, ca. 24 km o.l.v. Gerard.
Vandaag kun je kennis maken met het esdorpenlandschap van Zweeloo, Meppen en Aalden. De route brengt ons langs twee bijzondere terreinen van het Drentse Landschap, De Stroeten en De Palms. We struinen door Boswachterij Gees met het Mekelermeer en heideveld De Hooge Stoep.

Zaterdag 24 maart
Rondwandeling Schoonoord, ca 24 km o.l.v. Marja.
Vanuit Schoonoord lopen we naar Orvelte met de gebruikelijke toeristische poespas maar er is wel koffie. Vervolgens lpen we via de Noordes, langs het Oranjekanaal en de Meeuwerder Plassen weer terug naar Schoonoord.

Zaterdag 14 april
Rondwandeling Amen, 24 km o.l.v. Jan R.
We wandelen via natuurgebied Amerdiep en het buurtschap Ekehaar naar de boswachterij Westerbork. Daar komen we langs heidevelden en vennetjes. Ook passeren we het voormalige kamp Westerbork en de radiotelescopen. Na een uitzichttoren komen we in boswachterij Grolloo. Daarna wandelen we door het stroomgebied van het Grolloërdiep en het Amerdiep terug naar Amen.

Zaterdag 28 april
Wandeling van Leek naar Groningen, 26 km o.l.v. Martha en Annemiek.
In de herkansing: Vanuit Leek wandelen we door het landgoed Nienoord naar het Leekstermeer en drinken koffie bij Cnossen. We vervolgen de tocht door de Onlanden, ons prachtige natuurgebied vlakbij de stad en eindigen via het Stadspark bij café Bolhuis.

Zaterdag 12 mei
Rondwandeling Hoogersmilde, ca 24 km o.l.v. Jan D.
Deze knapzakroute loopt grofweg tussen Hoogesmilde, Geeuwenbrug en Diever. We wandelen over het Leggelerveld en door het Drents Friese Wold.

Weekend 19, 20 en 21 mei
Rugzakwandeling in Duitsland. Nadere informatie volgt via de mail.

Zaterdag 26 mei
Rondwandeling Ansen, 23 km o.l.v. Peter.
We starten bij Spier en lopen over de Kraloërheide en langs het Westerveen. Daarna langs de Hoornsche plas, door de bossen van Ansen en over de heide van Witteveen. We gaan terug door de bossen van Dwingeloo.