.

De Boetenbaintjes 

Zaterdag 13 oktober
Rondwandeling Beetsterzwaag, ca. 25 km o.l.v. Jan de R.
De route bestaat uit lussen van 13 en 12 km vanuit Beetsterzwaag. De wandeling gaat door de prachtige, serene bossen en velden van de Friese Wouden. Het is een zeer afwisselend coulisselandschap van bossen, graslanden, grote en kleine heidevelden.

Zaterdag 27 oktober
Rondwandeling Gasselte ca. 24 km o.l.v. Marja
Drenthe heeft ons wandelaars veel te bieden. Ook deze afwisselende wandeling vanuit Gasselte heeft weer alle Drentse ingrediënten in zich: bos, hei, vennetjes en een aantal hunebedden. Onderweg doen we het Drouwenerzand aan met zijn jeneverbessen en ook het ons bekende Nije Hemelriek vereren we met een bezoek.

Zaterdag 10 november
Wandeling vanuit Gasteren, ca. 25 km o.l.v. Margreet
We maken een wandeling in het stroomdallandschap van de Drentse Aa. We lopen onder andere door Zeegse en Schipborg en langs het Anloërdiepje.

Zaterdag 24 november
Wandeling Marum – Roden, ca. 24 km o.l.v. Jan D.
Een wandeling door het prachtige coulisselandschap van het Westerkwartier. Door het Coendersbos lopen we naar Zevenhuizen. Bij het Steenbergerveld passeren we de grens Groningen-Drenthe en na een mooi stuk door het Mensingerbos wandelen we Roden binnen.

Zaterdag 8 december
Rondwandeling Schipborg, ca. 23 km o.l.v. Martha en Annemiek
Onze tocht begint bij café de Drentse Aa. Het Nationale Beek- en Esdorpenlandschap de Drentse Aa blijft altijd mooi! We doen de dorpen Schipborg, Anloo, Gasteren, Oudemolen en Zeegse aan.

Zaterdag 22 december
Wandeling op Schier, ca. 23 km o.l.v. Peter
Als voorbereiding op de kerstdagen even lekker naar Schier. Op ons programma staan de bekende plekken als Oosterduinen, Kobbeduinen en de Berkenplas.

Zaterdag 12 januari
Wandelen in de oude Hunsemonding, ca. 24 km, o.l.v. Gerard
We starten in Winsum en lopen naar het westen tot Wehe den Hoorn. We gaan langs de Kromme Raken en het Winsumerdiep, we passeren de Schaphalsterzijl, gemaal Abel Stok en Groot Maarslag aan de oeverwal van de oude Hunse en komen over de wierden van Eenrum, Mensingeweer en Warfhuizen.

Zaterdag 26 januari
Rondwandeling Bakkeveen, ca. 25 km o.l.v. Jan de R.
De wandelroute bestaat uit lussen van 14 en 11 km vanuit Bakkeveen. Deze afwisselende wandeling gaat door een mooi stuk van de Friese Wouden. We wandelen langs rustieke landgoederen, statige beuken- en eikenlanen, boerenland, bospaadjes, uitgestrekte heidevelden, meerdere pingoruïnes en een kleine zandverstuiving.