.

 De Boetenbaintjes 

Zaterdag 11 februari
Rondwandeling Groote Diep tussen Norg en Een, ca. 23 km o.l.v. Henk.
We lopen eerst door de Oosterduinen en het Schillenveen. Daarna door naar Langelo en voorbij het dorp steken we het Groote Diep over en komen uit in Steenbergen. Hierna wandelen we door de Zuursche Duinen op weg naar Een en vervolgens naar Westervelde. Nog een stukje langs Norg en we zijn weer terug bij ons vertrekpunt.

Zaterdag 25 februari
Wandeling Vries – Assen, ca. 25 km o.l.v. Jan D.
Wandelend door het noorden van Drenthe bezoeken we Vreeburg, Heideheem, Taarlo, Loon en Balloo. Ook nemen we een stuk Balloërveld mee.

Zaterdag 11 maart
Wandeling bij Bakkefean, ca. 23 km o.l.v. Peter.
Deze wandeling start in de omgeving van de Slotplaats. We gaan bij de freule op bezoek en komen in drie provincies.

Zaterdag 25 maart
Rondje Schoonloo, ca. 22 km o.l.v. Marja en Alda.
We wandelen langs graspaden, beken, heidevelden en wat vennetjes door de mooie boswachterij van Grolloo. De koffiestop is in het ons welbekende Grolloo.

Zaterdag 8 april
Rondwandeling Sassenhein, ca. 22 km o.l.v. Annemiek en Martha.
We wandelen ten zuiden van de stad, deze bosrijke omgeving blijft mooi. We lopen door het Quintusbos, de Appelbergen, het Noordlaarderbosch en de Vijftig Bunders.

Zaterdag 22 april
Rondwandeling Gees, ca. 22 km o.l.v. Jan de R.
We maken een prachtige wandeling in en om boswachterij Gees in Drenthe. Gees is een mooi esdorp met grote rietgedekte boerderijen. We lopen langs het fraaie beekdal van de Geeserstroom met zicht op gras-en hooilanden. De wandeling door het bos wordt afgewisseld met vennetjes, een pingoruïne en heidevelden. Onderweg is er koffie.

Zaterdag 13 mei
Rondwandeling Assen, ca. 28 km o.l.v. Margreet D.
Rondje Assen, waarbij we zoveel mogelijk door de natuur lopen en zo weinig mogelijk door de stad.

Zaterdag 27 mei
Rondwandeling Delfzijl – Appingedam, ca. 23 km, o.l.v. Gerard.
We wandelen vanaf het treinstation in Delfzijl door de haven. Via de dijk lopen we naar het fraaie Uitwierde, door de prachtige natuur rond het Biessumerbos en rond de best bewaard gebleven wierde Biessum. We doen het historische Appingedam aan, wandelen langs een mooi stuk van het Damsterdiep en enkele parken. Daarna lopen we terug naar de havens van Delfzijl.